Contact

Deseuri Plastic

Nu-ti mai vezi capul de atatea deseuri din plastic accumulate acasa sau la munca? Stam la dispozitia dumneavoastra cu servicii de colectare pentru toate tipurile de plastic. Colectam deseuri in Vrancea, Braila, Buzau, Galati si Bacau, la preturi avantajoase, indifferent de cantitate.

Colectam toata gama din deseuri din plastic : PET, HDPE, PVC, PP, PS, LPDE, mosoare, calapoade, bidoane, flacoane, canistre, butoaie, mese, scaune, role, galeti, lazi de toate tipurile.

Plasticul a generat in ultimele decenii la fel de multe minuni, pe cat a generat polemici. Un material minune, maleabil, destul de rezistent si ieftin, acesta a captat atentia fiecarui domeniu in parte, iar in scurt timp tot mai multe industrii au ajuns sa se bazeze pe el. Conflictele generate in prezent sunt rezultatul unor polemici legate de deseurile din plastic, care, inevitabil, au ajuns sa se formeze datorita utilizarii sale in productia de masa.

Acest formular colecteaza numele, telefonul si e-mailul tau pentru a te putea informa in legatura cu oferta solicitata. Prin trimiterea acestuia, esti de acord cu conditiile impuse in raport cu Politica de Confidentialitate.

Tipuri de deseuri din plastic colectare:

  • Deseuri sticla PET post-consum in stare vrac sau balotat
  • Deseuri sticla PET post-industrial (inclusiv preforme)
  • Deseuri mase plastic – dopuri, bidoane, navete
  • Deseuri banda PET
  • Deseuri folie plastic

Apelati cu incredere la serviciile noastre de colectare, transport si stocare deseuri din plastic!

Trimite-ne un mesajPentru INFORMATII SUPLIMENTARE suna la numarul de telefon 0753.886.888 sau trimite-ne un mesaj